Bomankök Eskilstuna
Kök

Hos oss kan du designa ditt kök nästan hur som helst, vilket gör att vi inte kan visa alla alternativ som
går att tillverka. 
Men här har vi valt ut några varianter vi tror du kommer uppskatta särdeles mycket.

En klassisk lucka i ljus utförande. Med denna lucka har du en kök som aldrig kommer bli omodernt, lika populär nu som för 100 år sedan.

En lucka som leder tankarna bort över Atlanten. Känner du att du vill ha ett kök i New Englandstil är detta luckan för dig, med en spännande men ändå ljus mix av grått och vaniljvitt.

En enklare variant av Allmogeluckan där vi lånar formspråket från de moderna köken, men ändå med en grund i det klassiska. Ramen är i Allmogestil men spegeln är helt slät.

Önskar du ett kök utan handtag är detta en favorit. Luckor och lådor har en horisontell fräsning så att du slipper utstickande beslag. Välj själv om du vill ha en kontrasterande list mellan lådorna eller om du vill färgmatcha till resten av köket.

En handtagslös lucka i fantastiskt vacker ek. Du kan få den antingen oljad eller lackad, men för de som gärna undviker jobbet att olja in köket varje år rekommenderar vi det lackande utförandet.

Opal täckmålad är framtagen för att appellera till de med skärgårdsdrömmar. Det är en massiv lucka som målats för att låta ådringen komma fram lite grand. Luckan är en blandning av gammalt och nytt, med en allmogefräsning i innerramen, en rak ytterkant samt slät spegel. Som färgklick har vi invändigt fanérat vitrinskåpen i en kontrasterande ek och fört den tanken vidare till lådorna som har invändiga eksidor.