Bomankök Eskilstuna
Finesser

Finesser

Det finns en uppsjö av olika lösningar i vår arsenal. Här vill vi lyfta fram några av de verkligen kan piffa upp ditt kök. I vår utställning visar vi flera av dessa spännande lösningar, kom gärna in och drag, tryck och testa dessa för att se vad de verkligen går för.

Servo drive bänkskåp

För dig som vill ha det högteknologiska köket börjar det självklart med att motorisera alla dina lådor och utdrag. En elmotor monteras i varje skåp och skjuter ut alla lådorna efter ett lätt tryck av dig på lådfronten.

Servo drive väggskåp

Håller du i en hel hög med glas som du vill stoppa i ett väggskåp utan att behöva mellanlanda på bänkskivan under? Inga problem, med servo drive har du en elmotor som, efter ett litet tryck från dig, öppnar luckan lätt och smidigt.

Space corner

Hörnskåp kan vara ett gissel i varje köksspekulants planer. För dem som gärna ser fler lådor i sitt kök, har Blum en intressant lösning. Istället för en karusell, får du så många lådor du vill ha.

Powerport

I en köksö kan det vara svårt att hitta utrymme för elkontakter. Evoline har löst det problemet med sin Powerport. En elstapel dras upp ur bänkskivan vid behov, och fälls enkelt tillbaka när du är färdig.

LeMans

För insticksskåp är LeMans ett riktigt bra alternativ. Hyllorna kommer ut hela vägen och du har god sikt/tillgång till dina kastruller eller karotter.

Orga-line

Med Orga-line har du ordning och reda på dina köksartiraljer. Bestick, tallrikar och kryddor är lätta att sortera med detta system. Besticklådorna går att kombinera som man vill, och går utmärkt att diska i diskmaskinen.

Ambia-Line

Smarta och utrymmesbesparande lösningar för dina lådor och utdrag. Ambia-Line är framtaget för att passa i Blums skensystem Legrabox

Twist

Ett häftigt litet uttag som stjäl uppmärksamheten men inte utrymmet. Med denna lösning behöver du inte vara orolig för att ditt uttag tar utrymme från lådan under. Kontakten får plats i en bänkskiva av standardtjocklek och tar sedan obetydligt med plats i skåpet under.

Backflip

Backflip är en läcker lösning som är lika intelligent som den är rolig att använda. Med ett enkelt tryck snurrar den runt för att ge dig tillgång till 2 standarduttag och 1 USB-uttag. Vill du sedan gömma uttagen igen för att få en elegant rostfri, slät yta så snurrar du bara runt den igen!