Bomankök Eskilstuna
Köksluckor

Köksluckor

 

Det finns 3 olika utförande på köken; standard, överfalsad och innanförliggande. Alla våra luckor går att få i standardutförande, där luckorna täcker nästan hela stomframkanten. Vill man ha överfalsat så kan man välja vilken lucka man vill, men det kommer att bli en liten mjuk rundning på ytterkanten av luckan för att få ihop det tekniskt. På samma sätt går det att få vilken lucka man vill innanförliggande, men det behöver vara en väldigt rak ytterkant för att det ska bli snyggt och funka rent tekniskt.

Alla våra luckor går att få i olika utföranden. Hittar du en lucka du gillar som du vill ha i annan färg eller i ett annat träslag, inga problem! Vill du ha ett högblankt, ferarrirött kök eller ett mörklaserat matt askkök så fixar vi det. Kan du bara peka på vilken färgnyans i NCS-skalan du vill ha så löser vi resten.

Moderna luckor

Safir

Safir är en av våra enklare luckor, men har ändå en mjukhet. Med en lätt fasad kant blir safir betydligt med levande än striktluckan, vilket märks tydligt över ett helt kök. Skuggeffekterna när belysningen slås på i ett safirkök är påtaglig.

Strikt

En rak, enkel lucka. För den som vill ha ett väldigt stilrent kök. Med hårda linjer är den populär hos de som vill klä av sitt kök till ren minimalism.

Stil

Stil är vår andra lucka som inte kräver något beslag för att kunna öppna luckor och lådor. Till skillnad från stram så löper grepplisten längs med hela luckan/lådan och du väljer själv om du vill att listen ska vara kontrasterande eller om du vill måla den i samma färg som luckan. Som standard är den i aluminium.

Stram

Stram är väldigt lik strikluckan, men har handtaget ifräst, vilket gör att du inte behöver välja något beslag till dina luckor och lådor.

Kristall vit 35

En smalare ram än Rubin och en inte riktigt lika rundad ytterkant på ramen. Den har en lite striktare känsla och modernare utseende.

Klassiska luckor

Opal vit 35

Opal är en av de luckor som verkligen slagit stort. Den är lika populär i mdf-utförande som i massivt trä. Passar särskilt bra för de som vill ha ett skärgårdsromantiskt kök.

Rubin ek natur

Rubin ek natur är en av våra mer populära luckor. Tidlös i sin design med raka enkla linjer som varken skriker modernt eller klassiskt. Gör sig väl med rostfria handtag i lite grövre stil.

Allmoge classic creme

Allmoge classic är verkligen en publikfavorit. Det är en av de som aldrig verkar bli impopulär och minner om gamla tider. Passar otroligt bra ihop med granitskivor för ett riktigt rustikt kök.

Rubin classic vit 0502-Y

Rubin classic är liksom Allmoge en lucka med gammeldags känsla. Men fräsningen kring ramen är betydligt enklare och tilltalar garanterat de som vill flirta med det historiska.

Allmoge line grå

Om man vill göra en klassisk lucka ännu mer klassisk så ska man pärlspontsfräsa den. Det blir inte bättre än så här.

Rubin line gul

Rubin line ger ett pärlspontsutseende till den vanliga Rubin classicluckan. En blandning av gammalt och nytt och lämpar sig väl i sobra nyanser.

Allmoge smaragd

En variant på Allmogeluckan. Den har en lite annorlunda fräsning och är lämplig för den som vill ha allmogestilen med en twist.

Allmoge basic grön

Allmogeluckan med en helt slät spegel. Det blir en lite enklare känsla utan att förlora det som gör den klassisk.

Rokad grönlasyr

Rokad har funnits i många år och lär finnas i många år till. Passar bäst när man laserar den då det ger stor kontrast i luckan och gör ditt kök levande.

Profil bok natur

Påminner mycket om Allmoge men har en ännu mjukare profil på valvbågen. Det är en klassiker som stått sig länge.

Remi ek antik

Remi påminner om rokad, men saknar den övre valvbågen. Den är helt symmetrisk och i antikbetsat utförande är den mycket kontrastrik och rustik.

Traditionella spårfrästa luckor

Krylbo cappuccino

En härligt klassisk lucka med pärlspontsfräsning som formligen skriker kokkaffe, även om färgen i detta fallet kallas cappuccino.

Högbo grå

En spårfräst variant av profilluckan. Lite enklare, men har ändå sin charm och gör sig väl i ett kök hos den som vill att det händer något i den övre skåpsraden.

Contura vit 35

Contura påminner väldigt mycket om rutbo och det är först när man får se dem i verkligheten som man kan se skillnaderna. En variation i fräsningen kan ändå göra skillnaden mellan fel och den perfekta luckan.

Rembo gul

Rembo är en spårfräst lucka med riktigt mjuka former. Den är populär hos de som söker något lite enklare men ändå vill sticka ut.

Arkad vit 35

Arkad är ytterligare en variant på en spårfräst profillucka, men den har även en profilerad ytterkant.

Åsbo grön

Åsbo är en lucka som inte liknar någon annan. Den för tankarna till klassiskt dalamotiv och sticker verkligen ut bland de andra.

Rutbo vit

En spårfräst lucka som har en smidig linje som löper runt spegeln. För de som vill ha lite liv i köket men inte vill satsa på en helt klassisk stil.